All for Joomla All for Webmasters
background-right
05

ДАНИВО
|Кочани

Прекрасната арома и добропрепознатливиот вкус се толку природни по што сме наречени и оригинални - ДАНИВО ДООЕЛ КОЧАНИ !!!
Од сон до реалност, почнавме со извршување на дејноста во далечната 2002 година со продажба на мало и големо, одкуп и преработка на ориз под строгоконтролирани услови со најсофистицирана опрема.
На почетокот работата се извршуваше со едно вработено лице, а денес броиме 23 вработени.

sl1